Kies een weg die past

Ik werk Psychodynamisch en ik kan je daarom begeleiden op verschillende manieren. Er ontstaat altijd een begeleiding die speciaal bij jou past.
Twijfel je? Neem vooral contact met mij op. Ik help je graag op weg.

=

Alle tarieven zijn inclusief BTW

=

Wil je een afspraak annuleren of wijzigen? Dat kan kosteloos op werkdagen tot 48 uur voor aanvang van de afspraak

=

Wijzig of annuleer je de afspraak binnen deze termijn? Dan betaal je hiervoor het intake uur tarief voor een gemiste sessie.

 

IK sta als aspirant lid ingeschreven bij de Beroepsvereniging VBAG en bij RBCZ, het register voor Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

Vooralsnog worden mijn sessies niet vergoed door zorgverzekeraars, wél zijn er andere vergoedingsmogelijkheden.

Neem voor meer informatie en vergoedingen hier contact met mij op.

Wist je dat jouw werkgever mee kan denken?

Je kunt je werkgever vragen of zij het traject voor jouw persoonlijke ontwikkeling voor je willen betalen, omdat zij er ook bij gebaat zijn dat jij snel weer lekker in je vel zit en weer aan het werk kan gaan.

Ben je zelfstandige?

Dan kun je de kosten opgeven als opleidingskosten bij de Belastingdienst.

Belastingvoordeel werkgevers

Door verschillende subsidies en belastingvoordelen wordt de combinatie van leren en werken aantrekkelijker voor werkgevers. Er zijn interessante mogelijkheden voor werkgevers om een student in dienst te nemen of werknemers te stimuleren zich verder te ontwikkelen via een studie. Naast belastingvoordeel zijn er subsidieregelingen, waarop ook de werknemer een beroep kan doen.

Financiële tegemoetkoming

Als werkgever kun je de opleiding van een werknemer betalen of een werknemer betaald verlof geven voor studiedagen. Voor sommige opleidingen hebben werkgevers via collectieve arbeidsovereenkomsten (cao’s) afspraken gemaakt met Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen (O&O-fondsen). In dat geval vergoeden deze fondsen een deel van de kosten. Meer informatie over opleidings- en Ontwikkelingsfondsen vind je op de website van Opleiding en Beroep.

Belastingvoordeel voor werkgevers

Werkgevers kunnen voor hun werknemers in opleiding gebruikmaken van desubsidieregeling praktijkleren. Dit is een tegemoetkoming voor:

  • Kosten van begeleiding van een leerling of student;
  • De loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio).

Meer informatie vind je op Belastingdienst.nl

Ben je geen Zelfstandige of werk je in loondienst en is er geen budget vanuit jouw werkgever voor coaching & opleiding beschikbaar?  Dan is er nog eventueel een persoonlijke vergoeding mogelijk voor het
VIP Traject.

Neem hier contact met me op als je vragen hebt over vergoedingen. Of zet je vraag even in onderstaand contactformulier.
Ik denk graag met je mee!

Regelmatig beoefen ik daarnaast ook nieuwe prachtige technieken in mijn sessies om therapie ervaring op te doen. Dit is tevens een verplicht item vanuit mijn academie. Voor deze sessies geldt een korting van 15 % op het reguliere 1 uur therapie tarief.

Stel hier jouw vraag!