Familie Opstellingen Dagen

Voor diepe Heling en Transformatie op Zielsniveau

Dit unieke 2- daags Programma is geschikt voor jou als jij diepe ontspanning en rust in jezelf wilt gaan ervaren.

En om de levenslust en liefde weer toe te laten in al jouw relaties

Hier raak jij de kern en leg jij een stevig fundament voor gezonde relaties. Want

=

Deze opstellingen dagen stellen jou in staat om al datgene aan te kijken en los te laten, wat tot nu toe altijd onbewust tussen jou en die fijne relatie(s) heeft in gestaan

=

Hoe het contact was met je ouders als kind, is vaak bepalend voor hoe jij je later in relaties gedraagt. In het systemische veld worden dan ook vaak direct de trauma lijnen zichtbaar in jouw familiesysteem, die jou onbewust hebben vastgehouden in een ongezonde relatiedynamiek. 

=

Dankzij het systemisch veld waarmee we werken, worden mogelijke onbewuste wonden en trauma responses (dit zijn gedragspatronen die je weghouden van je eigen kern) feiloos bloot gelegd. Dit alleen al schept rust en vertrouwen en maakt dat je jouw eigen tactieken steeds beter kan gaan (h)erkennen en ombuigen naar meer gezond gedrag

  =

  Jij gaat je vrijmaken van onbewuste ballast. Hierdoor kom jij op jouw rechtmatige plek te staan in het familiesysteem. Wat maakt dat jij je lichter kunt gaan voelen en daarmee meer in contact met jezelf kunt blijven, ongeacht wie je tegenover je hebt

  =

  Jij gaat samenwerken met gelijkgestemden die zich allemaal zullen herkennen in wat jij voelt en wat jij hebt meegemaakt. Het is de kracht van de verbinding in de groep. En die ervaring alleen al is magisch!

  Zet direct de volgende data in jouw agenda en meld je aan

  Want op donderdag 27 & vrijdag 28 Oktober a.s.
  gaan we 2 heel fijne dagen tegemoet!

  We verblijven dan op de 

  Prachtige & Inspirerende Locatie 

  En woon je wat verder weg? Geen probleem, we boeken zo een heerlijke 1- persoonskamer voor je in het nabijgelegen Van Der Valk Hotel. (optioneel bij te boeken)

  Wat gaan we doen?

  Om je vanuit nog meer rust, vrijheid en authenticiteit te kunnen verbinden met anderen, dien jij jouw rechtmatige plek in te nemen. En daarvoor is het van belang dat jij heelt wat van jou is en teruggeeft wat niet bij jou thuishoort

  Je gaat daarom tijdens deze dagen met ons en met jouw groep

  =

  Datgene loslaten wat jij nog onbewust tussen jou en authentieke verbindingen inzet. De ruimte die dan ontstaat bedenk je niet, die ga je voelen!

   =

   Werken in een systemisch veld waarin de ruimte ontstaat waar iedereen zijn of haar eigen vraag inbrengt. Maar ook als respresentant zullen stukken die in jou gezien mogen worden, als vanzelf naar boven komen

   =

   De basis leggen voor een veilige plek in jezelf. Dit is belangrijk omdat je anders het risico loopt jezelf te verliezen in relaties met als gevolg dat je mogelijk blijft hangen in ongezonde relatiedynamieken zoals bindingsangst, verlatingsangst en relatieverslaving: het aantrekken van emotioneel niet beschikbare partners.

   =

   Oude emoties vrij laten voor heling en transformatie. Je gaat meer rust en ruimte in jezelf ervaren. De basis voor gezonde (werk)relaties.

   Zet dus direct de volgende data in jouw agenda en meld je aan

   Wie zijn wij?

   Heidi Schouten |
   Psychodynamisch Therapeut en Oprichter van het Instituut voor Codependentie

   Als host en mede begeleider van de familieopstellingen dagen ben er van overtuigd dat ze jou veel ruimte, rust en inspiratie gaan bieden. Ik geloof heilig in de kracht van opstellingen omdat deze ervaring jou datgene laat voelen en laat loslaten, wat het hoofd niet kan bedenken. 

   Ik heet je daarom alvast van harte welkom in onze groep!    

    Madelon Vermeij| Docent en begeleider Familie- en Organisatie Opstellingen

   Madelon Alyssa Vermeij (1991) is gepassioneerd begeleider en trainer van familieopstellingen en mede opgeleid en geinspireerd door Elmer Hendrix (bekend van de Giel Beelen Podcast en opleider van bestseller auteur Els van Steijn.

   Met ondertussen meer dan 4 jaar ervaring in het begeleiden van familieopstellingen (en 5 jaar ervaring als begeleider van innerlijke processen) begeleid ik jou graag tijdens deze twee prachtige dagen naar meer rust, liefde en vertrouwen.

   Kostenoverzicht

   Voor deze unieke familieopstellingen 2-daagse voor Gezonde Relaties betaal je eenmalig € 595,00 exclusief BTW en exclusief de kosten een eventuele overnachting.

   Wat je krijgt is:

   • Een prachtige ervaring waar jij alles van jezelf mag gaan zien op de dieperliggende zielslaag
   • Een heerlijke gezonde en versbereide lunch op beide dagen
   • Onbeperkt koffie, thee en water gedurende de gehele dag
   • Een super fijn team van begeleiders die je ondersteunen gedurende de dagen en aan wie je alle vragen m.b.t. jouw situatie kunt voorleggen

   € 595,00

   Reserveer nu jouw plek 

   Bericht