Profielfoto

Catriene Smit

  Base

  Naam

  Catriene Smit

  Adresgegevens

  Blauwe Tramstraat 32, 2014 JP Haarlem, Nederland

  Telefoonnummer
  Bedrijfsnaam

  inward/onward (Lifecoaching en Integratieve Therapie)

  Openingsdagen
  Locatie
  Therapievorm
  Contactvorm
  Beroepsvereniging
  Korte introductie

  Mijn naam is Catriene Smit en ik werk als Coach en Integratief Therapeut. Mijn specialismen zijn bindingsangst, verlatingsangst, relatietherapie en zingevingsvraagstukken.

  Uitgebreide introductie

  Het is mijn passie om jou te helpen in verbinding te komen met je authentieke zelf en van daaruit jouw diepste verlangens te realiseren. Ik heb zelf ook een omslagpunt meegemaakt in mijn leven. Rond mijn 35ste kwam ik tot de conclusie dat ik me heel veel heb aangepast. Dat ik nooit echt zelf mijn eigen keuzes had gemaakt. Ik zat in een ongelijkwaardige relatie en was meer bezig met wat andere mensen deden en vonden dan dat ik mijn eigen gevoel volgde. Waarom? Omdat ik erbij wilde horen, leuk gevonden wilde worden en omdat ik dacht dat ik zelf niet wist wat ik wilde. Dit besef was het startpunt van mijn reis naar persoonlijke groei. Naar op een nieuwe manier verbinden met mezelf en anderen en het werk doen waar mijn hart ligt. Ben je nieuwsgierig en wil je graag de eerste stap zetten? Neem dan contact met  me op, dan help ik je verder!

  About Me

  Catriene Smit

  Lifecoaching en Integratieve Therapie

  Merk je dat je op een omslagpunt zit in je leven? Het ‘oude’ werkt niet meer. Wellicht loop je vast op je werk of in je relatie. En tegelijkertijd vraag je je af: wat wil ik, waar haal ik voldoening uit, wat drijft mij? Je volgt nog niet je eigen pad, maar weet niet hoe je dit kunt veranderen.

  Ik help je om (weer) in verbinding te komen met je authentieke zelf. Zodat je je eigen keuzes kunt maken en meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en vervulling ervaart.

  Keep in touch