Profielfoto

Barbara Verbeek

Base

Naam

Barbara Verbeek

Adresgegevens

Mooienhof 305, 7512 EE Enschede, Nederland

Telefoonnummer
Bedrijfsnaam

Barbara Verbeek Coaching

Locatie
Therapievorm
Beroepsvereniging
Korte introductie

Barbara Verbeek Coaching is ontstaan door mijn passie om mensen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Al op jonge leeftijd heb ik een voorliefde ontwikkeld om te doorgronden hoe mensen gevormd zijn en in het leven staan. Door op te groeien in een druk ondernemersgezin als jongste van vier kinderen en als eeneiige tweelingzus, heb ik al jong geleerd mijn eigen weg te gaan. Vooral het pleasen (codependentie) en niet lastig te zijn maakte ik mijzelf goed meester. Totdat deze patronen mij niet meer dienden en er ruimte kwam mijn plek in te nemen. Mijn pad om mijn eigen identiteit te ontdekken kent dieptepunten, hoogtepunten maar vooral ook veel persoonlijke groei. Daarom gun ik anderen de ruimte om zichzelf te zijn en kies ik altijd voor de persoonlijke menselijke benadering in zowel mijn professionele en mijn privé-leven. Ik hou ervan je te helpen ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Ik put inspiratie uit mijn 20 jaar ervaring in een strategische (internationale) functie binnen de overheid. Inspiratie uit het ondernemerschap en ook juist uit mijn privé-leven met 3 kinderen en mijn sociale netwerk. Op relatie gebied heb ik veel ervaring met gezonde en ongezonde relaties met emotioneel onbereikbare partners. Ik ben mijzelf veelvuldig tegengekomen. Een belangrijk inzicht is dat ik ontdekte dat ik vooral ook aantrek wat bij mij aandacht verdient.

Voor mij is het essentieel dat ikzelf positieve en negatieve ervaring heb opgedaan in mijn (intieme) relaties. Dit maakt mij een “ervaringsdeskundige”, een betere coach en een voorbeeld voor mijn coachees.

Feedback van 2 van mijn coachees: Voor welk soort vragen zou je Barbara aanbevelen?

“Bij vragen die gaan over de diepere emotie. Waar komt bepaald gevoel vandaan en hoe is dat van invloed op het leven nu, beslissingen die je neemt. In bepaalde situaties voel ik nog het ‘’oude’’ gevoel, dat paste bij situaties uit mijn jeugd. Dat heeft Barbara me helpen inzien. Dat geeft ruimte om gedrag te veranderen”.

“Als je zoekende bent naar je rol, persoon. Als je meer houvast wil of inzicht in je eigen handelen”.

Barbara Verbeek Coaching helpt mensen om krachtiger in het leven te staan vanuit de verbinding met jezelf.

Uitgebreide introductie

Wil je patronen doorbreken in je relatie, in je werk? Loop je vaak tegen dezelfde situaties aan in je leven. Individuele coaching helpt om dieper in te gaan wat bij er bij jou leeft en aandacht verdient. Je kan altijd vragen om een gesprek waarin we samen verkennen wat passend is bij jouw situatie. Uiteraard is wandelcoaching een optie. Ik werk graag met wat leeft “in het moment” en vanuit daar samen verkennen wat onderliggende patronen zijn en wat daaraan ten grondslag ligt. Ik werk zowel cognitief als wel energetisch en intuïtief. De ingang kan een hele concrete coachvraag zijn maar ook dromen of je lichaam. Mijn levenservaring, coach ervaring en opleidingen hebben me gevormd tot de coach die ik ben. Ik leer nog steeds van collega coaches, psychologen, volg verdiepingstrainingen en lees de nodige vakliteratuur.

About Me

Barbara Verbeek

Barbara Verbeek Coaching

Barbara Verbeek Coaching is ontstaan door mijn passie om mensen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Al op jonge leeftijd heb ik een voorliefde ontwikkeld om te doorgronden hoe mensen gevormd zijn en in het leven staan.

Keep in touch