Neuroplasticiteit, Emoties & Zenuwstelsel

Praktijk Opleiding Dagen voor Professionals

“Deze verfrissende Mental Fitness Training gegeven door Joyce Boot van Labelloos Leven, zie ik ‘by far’ als de meest baanbrekende, nieuwe kijk op mentale klachten en gedragsproblematiek in de huidige gezondheidszorg. Die ik in mijn loopbaan als professional zelf heb mogen ervaren en praktiseren én waarmee mijn eigen jarenlange dure GGZ therapie van destijds voorkomen had kunnen worden”.

Heidi Schouten

Psychodynamisch Therapeut , Instituut voor Codependentie

Dit programma helpt jou en jouw client om mentaal fitter te worden. En dat betekent een kalme geest, een ontspannen lichaam een gezond regulerend zenuwstelsel. En dat alles gebaseerd op een stevig fundament in je-zelf.

 

Niet voor niets zijn terugkerende Burn-Out klachten, angst stoornissen en gedragsproblematiek thema’s die in onze maatschappij ontzettend actueel blijven.

In de Reguliere Gezondheidszorg (GGZ) wordt er vooral gekeken naar de oorzaak van de klacht, waarbij medicatie en labels gebruikt worden om (dure) zorg te laten vergoeden in Nederland. Wij geloven niet dat dit de oplossing is maar dat wanneer je jouw klachten gaat zien als een uitnodiging om juist weer contact te leren maken met de levenslust in jezelf, dan verdwijnen vaak jarenlang aanhoudende klachten als sneeuw voor de zon. Om te kunnen zijn wie je werkelijk bent, vrij van angst en met een diep innerlijk vertrouwen dat je alles wat je op je pad krijgt aankunt.

Zet daarom direct de volgende data in jouw agenda en meld je aan

Want op donderdag 08 & vrijdag 09 december a.s.
gaan we 2 levensveranderende dagen tegemoet!

We verblijven dan op de 

Prachtige & Inspirerende Locatie 

En woon je wat verder weg? Geen probleem, we boeken zo een heerlijke 1- persoonskamer voor je in het nabijgelegen Van Der Valk Hotel. (optioneel bij te boeken)

Wat gaan we doen?

Om vanuit nog meer rust, vrijheid en authenticiteit jouw prachtige vak uit te kunnen oefenen, dien jij jouw plek duurzaam stevig in te nemen. En daarvoor is het van belang dat jij ook jouw onbewuste vermijding tactieken en strategieen nog beter gaat leren doorzien. Om elke keer weer bewust te kunnen kiezen voor rust, authenticiteit, kracht en plezier. En dat alles voorzien van persoonlijke kernwaardes; de leidraad voor een authentiek en gelukkig leven.

Je gaat daarom tijdens deze dagen met ons en met jouw groep

=

Ontdekken hoe we het brein voor ons kunnen gaan laten werken in plaats van andersom

=

Hoe men het centrale zenuwstelsel effectief kan gaan inzetten voor een diepe en blijvende ontspanning, vrij van mentale klachten

  =

  Hoe we dit zelf ook blijvend kunnen gaan integreren in ons eigen leven waardoor de innerlijke tevredenheid toeneemt en relaties van jou zelf en jouw clienten razendsnel verbeteren

  =

  De basis leggen voor een veilige plek in jezelf. Juist als professional is dit zeer belangrijk omdat je anders het risico loopt jezelf te verliezen

  =

  Hoe de combinatie van innerlijk werk, mental fitness en het zenuwstelsel jou in staat stellen om jezelf en de ander werkelijk te zien. Voorbij de oordelen en voorbij alle labels.

  Waarom jouw eigen ervaring met deze methode essentieel voor jou is als hulpverlener

  De problemen en ongemakken de we ook als professional in onze eigen relaties tegenkomen, leggen niet anders dan onze eigen traumaresponses / onbewuste controle (dwang) handelingen bloot die we als kind ook zelf zijn gaan inzetten om onze eigen kwetsbaarheid te beschermen.

  Triggers en blinde vlekken
  Wanneer jij je nog meer bewust wordt en verantwoordelijkheid gaat nemen voor al jouw triggers en blinde vlekken, kan jij jouw plek als therapeut, coach, zorgverlener of healer nog steviger gaan innemen. Dan 
  ontstaat er ook binnen al jouw relaties meer (innerlijke) rust en een gevoel van  gelijkwaardigheid.

  Traumaresponses
  Er ontstaat ruimte voor eigen emoties die je juist heel mooi kunt integreren voor een diepere verbinding met jouw client. Ook ga je ervaren hoe het is om meer autonoom (jezelf te zijn) waardoor jouw traumaresponses zoals hard werken, perfectionisme en pleasegedrag steeds minder vat op je gaan krijgen. Je komt zo goed in je vel te zitten zodra jij jouw welzijn prioriteit blijft geven. Met als logisch gevolg dat er een diepere verbinding wordt gevoeld in al jouw relaties, dus niet alleen met jouw clienten.

   

  Zet dus direct de volgende data in jouw agenda en meld je aan

  Wie zijn wij?

  Heidi Schouten |
  Psychodynamisch Therapeut en Oprichter van het Instituut voor Codependentie

  Als host en mede begeleider van deze inspirerende dagen ben er van overtuigd dat ze jou veel ruimte, rust en inspiratie gaan bieden. Dat jij jou zelf volledig emotioneel kunt leren dragen, zie ik echt als een absolute meerwaarde in het leven zelf. Waar jij in elke (zakelijke) relatie die je aangaat nu en in de toekomst, de vruchten van gaat plukken.

  Ik heet je dan ook nu alvast van harte welkom in onze groep!    

  Joyce Boot | Docent en Grondlegger van dit effectieve Mental Fitness Programma.

  Het is mijn diepste overtuiging dat wij mensen het het vermogen hebben om onszelf duurzaam te helen. Door de wortels van jouw uitdagingen en blinde vlekken haarscherp bloot te leggen, breng ik jou in contact met jouw ZIJN kracht.  Waar rust, liefde en kalmte samenkomen en voor jou gaan werken als een ‘way of life’ .

  Kostenoverzicht

  Voor deze praktijk gerichte opleiding 2-daagse betaal je eenmalig € 995,= exclusief BTW en exclusief de kosten een eventuele overnachting.

  En meld je je aan voor alle 5 de modules in een volledige leerstraat? Dan ontvang je een korting die we in de prijs voor jou verwerken.

  Wat je krijgt is:

  • Een prachtige ervaring waar jij alles wat je tot nu toe hebt geleerd gaat integreren; je werkt op de zielslaag via innerlijk werk en je werkt tegelijkertijd aan je mental health én aan het kalmeren van het zenuwstelsel
  • Een heerlijke gezonde en versbereide lunch op beide dagen
  • Onbeperkt koffie, thee en water gedurende de gehele dag
  • Een super fijn team van begeleiders die je ondersteunen gedurende de dagen en aan wie je alle vragen m.b.t. jouw situatie kunt voorleggen

  En wist je dat

  =
  =

  Groepskortingen gelden als jij samen met jouw collega’s of je gehele team deze module komt volgen? Vraag dan naar de
  IVC Praktijk Dagen Korting voor Bedrijven en Ondernemers

  =

  Je automatisch 1 jaar gratis lid wordt van het IVC Netwerk als je een eigen praktijk hebt? Je kan dan regelmatig deelnemen aan Intervisie bijeenkomsten & je ontvangt aantrekkelijke kortingen op nieuwe events

  =

  Werkgevers vaak meebetalen aan deze vorm van ervaringsgericht leren werken? Ook kunnen de kosten voor BTW onder voorwaarden verrekend worden. Laat ons dan ook weten als we de factuur naar jouw werkgever dienen te sturen.

   

  € 995,=

  Reserveer nu jouw plek of meld je als team aan:

  Bericht