Jaarprogramma

 Herstellen van Codependentie & Relatieverslaving

Kies voor toegewijde aandacht voor jou alleen

De patronen zitten diep. Je weet dat jij iets kan veranderen. Alleen je weet niet hoe.

In dit geval is het goed om hulp te vragen waarbij er ruimte is voor toegewijde aandacht voor jou alleen. Daarom bied ik mijn clienten de kans om te gaan voor het Herstellen van Codependentie Jaarprogramma.

Het Jaarprogramma bestaat uit:

Twaalf sessies gedurende 12 maanden

 in mijn praktijk in Cuijk, temidden in een prachtige rustgevende en waterrijke omgeving.

Twaalf reflectieverslagen

Je ontvangt reflectieverslagen na elke sessie. Binnen 24 uur voorzie ik jouw verslag van feedback, waardoor je direct met nog meer verdieping en kennis verder kunt werken aan het doorbreken van jouw patronen.

Diverse tussentijdse online contactmomenten

Omdat herstellen van Codependentie van jou toewijding en doorzetting vergt, is blijvende aandacht op het proces dan ook zeer belangrijk. We reflecteren en oefenen dan ook regelmatig met voorbeelden direct uit jouw praktijk.

Optionele extra telefonische contactmomenten tussen de sessies

Dit traject heeft als grote voordeel dat jij intensief en versneld werkt aan jouw problematiek. Hierdoor worden direct jouw thema’s goed onderzocht en effectief aangepakt.

Automatisch gratis toegang tot de Online Webinars van het instituut

Voor practische oefeningen en tips en indien gewenst, contact met lotgenoten

*maximaal 12 maanden.

Waarom het Jaarprogramma? 

Het is een traject vol toegewijde individuele aandacht

Het traject is zo ingericht dat je het goed kunt combineren met bestaande verplichtingen en hobby's

Wij hebben samen 12 therapeutische sessies in mijn praktijk

Jij ontvangt reflectieverslagen van de sessies die zowel verdiepend, inzichtgevend als helend werken

Er is sprake van onbeperkt mailcontact over alles waar je tegenaanloopt

Je krijgt altijd binnen 24 uur reactie

Je ontvangt huiswerkopdrachten

Een offerte voor jouw werkgever is mogelijk

Vrij van btw

Wist je dat jouw werkgever mee kan denken?

Je kunt je werkgever vragen of zij dit traject voor je willen betalen, omdat zij er ook bij gebaat zijn dat jij je goed voelt en je persoonlijk blijft ontwikkelen.  

Ben je zelfstandige?

Dan kun je de kosten opgeven als opleidingskosten bij de Belastingdienst.

Belastingvoordeel werkgevers

Door verschillende subsidies en belastingvoordelen wordt de combinatie van leren en werken aantrekkelijker voor werkgevers. Er zijn interessante mogelijkheden voor werkgevers om een student in dienst te nemen of werknemers te stimuleren zich verder te ontwikkelen via een studie. Naast belastingvoordeel zijn er subsidieregelingen, waarop ook de werknemer een beroep kan doen.

Financiële tegemoetkoming

Als werkgever kun je de opleiding van een werknemer betalen of een werknemer betaald verlof geven voor studiedagen. Voor sommige opleidingen hebben werkgevers via collectieve arbeidsovereenkomsten (cao’s) afspraken gemaakt met Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen (O&O-fondsen). In dat geval vergoeden deze fondsen een deel van de kosten. Meer informatie over opleidings- en Ontwikkelingsfondsen vind je op de website van Opleiding en Beroep.

Belastingvoordeel voor werkgevers

Werkgevers kunnen voor hun werknemers in opleiding gebruikmaken van desubsidieregeling praktijkleren. Dit is een tegemoetkoming voor:

  • Kosten van begeleiding van een leerling of student;
  • De loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio).

Meer informatie vind je op Belastingdienst.nl

Mijn aanpak

Ik werk integratief. Het woord Integratief betekent dat er niet een vaste manier is om jou je doel te laten bereiken, maar dat de therapeut je kan begeleiden op verschillende manieren. Er ontstaat een begeleiding die speciaal bij jou past. Zo krijgen al mijn cliënten en opdrachtgevers een eigen en unieke therapie. Door diverse therapietechnieken voor mensen en organisaties gecombineerd in te zetten, kom ik snel tot de kern van het probleem komen. Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten.

Na bijna 20 jaar advies en management ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven, heb ik veel raakvlakken met werkgevers en werknemers die een duurzame en gezonde arbeidsrelatie hoog in het vaandel hebben staan. Door mijn jarenlange ervaring als coach en nu als therapeut ben ik in staat om snel tot de kern van het probleem te komen.

Kostenoverzicht

Het Jaarprogramma Herstellen van Codependentie kost € 2.995,00 inclusief BTW als jij het zelf betaalt. Neem gerust vrijblijvend contact met me op als je meer wilt weten over de inhoud en kosten van het Jaarprogramma.

€2.995

Meer details

Voor meer informatie of aanmelden voor het Jaarprogramma,  neem dan hier contact met mij op.

Vragen over het Jaarprogramma Herstellen van Codependentie?